asc62 en sv dalfsen openen tribune

  De nieuwe tribune is afkomstig van SV Nieuwleusen. Door de nieuwbouwplannen van de Nieuwleusener vereniging was de tribune daar overbodig geworden. Door bemiddeling van Dalfser bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren kon de tribune voor het symbolische bedrag van twee euro worden overgenomen. In december zijn vrijwilligers van SV Dalfsen en ASC ’62 begonnen met het demonteren van de tribune in Nieuwleusen. Begin maart is gestart met de bouw van de tribune langs het hoofdveld op sportpark Gerner.

  Inmiddels staat er een fraaie tribune met 180 zitplaatsen. Iedereen is welkom om te komen kijken naar de opening en de wedstrijd tussen de sterren van weleer van ASC ’62 en SV Dalfsen. Zo nemen onder andere ras-SVD’ers als de gebroeders Rene en Harold Eijkelkamp, Jeroen Booijink en Dirk Mosterman het op tegen de ASC’ers Herben en Alex Scherpenkate en Wilco, Gerrit, Wim en Dick Pasman. Na de wedstrijd is er een feestavond met DJ en liveoptreden in het clubgebouw van ASC ’62.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.