asc gymanddance start seizoen met nieuw lesaanbod

  Peuterdans
  “Nieuw dit seizoen is de Peuterdans. Deze les is voor de actieve peuters vanaf 2 jaar die niet stil kunnen staan en beginnen te dansen zodra de muziek aan gaat. Samen met je kindje dansen op zaterdagochtend. Je werkt aan de motoriek en op speelse wijze werken jullie samen toe naar de Kidsdance lessen. We bieden al Ouder&Kind Gym voor deze leeftijdsgroep, maar er was veel vraag naar een groep waarin de peuter kan dansen. Wij verwachten dat deze nieuwe les een succes gaat worden.”

  Hip Hop/Streetdance
  “Terug van weggeweest is de les Hip Hop/Streetdance. In deze les leer je dansen zoals je in de videoclips ziet. Stoere jongens en meiden dansen op stoere muziek. Deze les komt in plaats van de Zumba-kids lessen. Heb je dit altijd al willen leren? Dan zien we jou heel graag in deze les!”

  Proeflessen en overig lesaanbod
  “Heb je interesse in onze lessen? Kom dan 3 proeflessen gratis meedoen bij ASC Gym&Dance. Daarna besluit je of het de les is die bij je past. Kijk op onze website voor het complete lesrooster (ledeninfo –> lesrooster) waarin de lesdagen, lestijden en locatie staat vermeldt. Hier vind je ook per les informatie wat de les precies inhoudt. We bieden lessen in Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen. Heel graag tot ziens bij onze lessen!”

  www.ascgymendance.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.