abn amro en saxenburgh groep ondertekenen kredietovereenkomst voor bouw ziekenhuis

  Het nieuwe ziekenhuis is compact en duurzaam. Dit betekent dat er een grote interne flexibiliteit is en dat het streven is om binnen de kaders van het budget het meest duurzame ziekenhuis te bouwen. Hierbij gaat het om beperking van de energievraag, het gebruik van duurzame energie en een efficiënt gebruik van fossiele brandstoffen.

  Regionale binding
  Met het nieuwe ziekenhuis behoudt de regio basiszorg inclusief spoedeisende hulp en intensive care. De sterke binding met de regio is zichtbaar in Vechtdal Vitaal en het nieuwe anderhalvelijnscentrum in Coevorden. In beide projecten werkt het ziekenhuis nauw samen met huisartsen, zorgverzekeraar en gemeenten aan de verbetering van de gezondheid in de regio.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.