Home / zwemvierdaagse in nieuwleusen erg in trek

zwemvierdaagse in nieuwleusen erg in trek

In en rondom de bassins waren op de zwemdagen ook leuke activiteiten te doen, zoals spijkerbroekhangen, darten en het NK (Nieuwleusense kampioenschappen) ‘Bommetje’. Ook kwam de brandweer een keer langs. De kinderen mochten met de grote brandweerslang spuiten en werden tot hun grote pret natuurlijk ook even natgespoten. De deelnemers zwommen vier dagen achtereen een afstand van 250 of 500 meter, wie dit volbracht kreeg een medaille.

Lees ook

Voedselactie Stichting Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Ieder jaar in oktober houdt de stichting Oekraïne een collecte voor de aanschaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.