Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

We hebben helaas nog geen informatie ontvangen over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 19 juli 2017).

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0039, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Janny van der Bent-Hagen voor de informatie over de personen op het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 12 juli 2017): “Op de foto staan Albert van der Bent en Janna Zondervan, ze woonden aan de Balkerweg 17. Hun adres was toen Emsland U 2. Het waren mijn schoonouders.”

Reacties met vermelding van archiefnummer SMO_4257 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Annie Schraders-aan het Rot voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (5 juli 2017): “Dit zijn Annie aan het Rot en Frans Schraders op 8 juli 1966. Frans is in 2012 overleden. Na hun huwelijk zijn zij in Hengelo (O) gaan wonen, waar Annie nog woont.”

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0038, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Reacties met vermelding van archiefnummer GB0003 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Dick Waterham voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 21 juni 2017): “Op bijgaand zoekplaatje staan Lammy Petter en Bé Eshuis die op 7 december 1962 trouwden in het oude gemeentehuis van Ommen. Het echtpaar is nog steeds getrouwd en woont in Bennekom.”

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0035, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.