zo sprongen de leden van pc avereest

  Tevens heeft Nadieh meegedaan aan de Vechtdal Dressuurcup. Deze competitie werd verreden in Dalfsen, Ommen en de finale vond plaats in Hoonhorst. In het overall klassement dat opgemaakt werd samen met de klasse B, L en M behaalde Nadieh de 3e plaats en ze kreeg ook hierbij een mooie deken.

  Paulien ten Kate won in Hoonhorst met haar pony Zita de 1e prijs in het L-springen klassiek (D/E) en won als extra prijs een springles van Pim Mulder. Tijdens de Hardenbergse Ruiterdagen deed Laureen Veerman met haar pony Tinkle Bell’s Roxstar mee in het M-springen (C/D/E). Deze combinatie deed het uitstekend: ze won de 1e prijs in het progressieve parcours en de 2e prijs in het klassieke parcours.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.