zeskamp vinkenbuurt weer een succes

  Zo moesten er kippen worden gevangen met het bekende stokkenvangspel, en koeien worden gemolken. Daarbij moesten twee deelnemers aan elkaar vastgebonden, in een overall, zo snel mogelijk een (nep)koe melken. Het ‘rode draad’-spel bestond uit behang plakken. Een week voorafgaand aan het zeskamp hadden de teams allemaal een rol behang ontvangen waarop zij een logo moesten ontwerpen. Dit logo kon ingezet worden als joker voor een spel om dubbele punten te bemachtigen. Tevens moesten de teams in de vorm van een estafette, het logo op een paneel plakken. Dit leverde hilarische taferelen op. Als sluitstuk op het zeskamp was er uiteraard de stormbaam, met aan het einde de waterbak. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd zeskamp.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.