Home / win leuke prijzen tijdens csi ommen 4

win leuke prijzen tijdens csi ommen 4

De Boerendag in Ommen en de Landbouwdag in Hardenberg zijn een dagen vol leuke activiteiten in het centrum van Ommen en Hardenberg. CSI Ommen 4* is ook vertegenwoordigd tijdens deze dagen en vraagt bezoekers om mee te doen aan een leuke winactie! Door een leuke foto te maken op de stand en deze te delen op Facebook maken deelnemers van actie kans op leuke prijzen. Zo is er een meet & greet met Frank Schuttert te winnen op vrijdag 4 augustus tijdens CSI Ommen 4*. Naast de meet & greet krijgen winnaars ook een persoonlijke rondleiding op De Driehoekhoeve. Maar ook tribunekaarten worden weggegeven. De organisatie van CSI Ommen 4* maakt voor woensdag 2 augustus de winnaars bekend van de actie.

Twee weken voor aanvang van het EK springen in Gothenburg komen internationele topruiters naar de 8e editie van CSI Ommen 4*. In het hart van het prachtige Vechtdal kunnen bezoekers, sponsoren en ruiters van 1 tot en met 6 augustus weer genieten van topsport, spectaculaire shows en culinaire hoogstandjes op de CSI Foods & Goods fair. Entree is gratis.

Meer informatie over CSI Ommen 4* is te vinden op www.csiommen.nl.

Lees ook

Ondernemersfonds Centrum Ommen gaat voor een economisch sterke en bereikbare binnenstad

OMMEN – De bereikbaarheid van het centrum van Ommen is voor ondernemers zeer belangrijk. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.