Home / wim wijnberger zet vrienden van sv dalfsen in het nieuw

wim wijnberger zet vrienden van sv dalfsen in het nieuw

De stichting ondersteunt met de te ontvangen gelden de vereniging en kan activiteiten organiseren en ook de jeugd ondersteunen bij allerlei mooie activiteiten. De eerste ondersteuning voor de jongste jeugd van SV Dalfsen vond plaats tegen de wedstrijd van PEC Zwolle. Zij hadden namelijk gratis toegang tot deze wedstrijd. Op 31 augustus komt trainer Gertjan Verbeek een avond verzorgen in het clubgebouw van sv Dalfsen, iedereen is van harte welkom.

Voor de herkenbaarheid van het stichtingsbestuur is dit een hele mooie geste van de Familie Wijnberger; aldus de stichtingsvoorzitter Jos Ramaker, die mede spreekt namens de heren Erik Kampman, penningmeester, Robert Haarman, secretaris en Jan Bosch die zorg draagt voor onderhoud en beheer en het sponsorbord in de kantine.

Een leuke club, die SV Dalfsen een warm hart toedraagt. De teller van het aantal leden staat nu al op 76. Lid worden van de Vrienden van SV Dalfsen? Meld u aan door een mail te sturen naar robert.haarman@telfortglasvezel.nl.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.