Home / wethouder ko scheele opent montmartre

wethouder ko scheele opent montmartre

Elk jaar organiseert Stichting Vechtdalkunsten drie Montmartre zondagen en dit was de vijfentwintigste editie. Ongeveer 30 plaatselijke en regionale kunstenaars verspreidden zich rond de kerk op het Kerkplein en in de Kerkstraat om met hun kunst bezig te gaan: schilderen, aquarelleren, houtsnijden en beeldhouwen. Tevens was er keramiek, glas, sieraden en mozaïek.

De kunstenaars vertelden de bezoekers enthousiast over wat hen boeit en hoe hun werk tot stand komt. Ook was er een portrettekenaar waar menigeen een karikatuur liet tekenen. Hans van der Velde luisterde het geheel op met zijn sfeervolle zang. Al met al een gezellig Parijs sfeertje in het centrum van Ommen met volle terrassen en geopende winkels. De volgende Montmartre zondagen, tevens koopzondagen, zijn op 30 juli en 13 augustus.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.