Home / wereldtop aan de start bij csi ommen 4

wereldtop aan de start bij csi ommen 4

De Nederlandse springruiters verdedigen in Gothenbrug hun Europese titel. In aanloop naar het EK heeft bondscoach Rob Ehrens met zijn ruiters aan verschillende belangrijke wedstrijden deelgenomen. In Ommen vindt de allerlaatste test voor het EK plaats. Nederland kan zware concurrentie verwachten van Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Zweden en Zwitserland. Ook deze ruiters uit deze landen zijn van 1 tot en met 6 augustus in Ommen te vinden.

De Nederlandse top is dan ook goed vertegenwoordigd in Ommen. Zo staan Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Willem Greve, Marc Houtzager, Wout-Jan van der Schans, Jur Vrieling, Sanne Thijssen, Gert-Jan Bruggink op de startlijst. Maar ook Peder Fredericson (individueel zilver in Rio de Janeiro), Marcus Ehning, Piergiorgio Bucci, Reed Kessler, Felix Hassman en Inbrahim Bisharat verschijnen aan de start tijdens CSI Ommen.

Wereldruiters in hartje Vechtdal
Mede-organisator en ruiter Hendrik Jan Schuttert: “Wij zijn heel trots dat we dit jaar weer de crème de la crème van de internationale springsport mogen ontvangen. Dankzij de extra ster mogen we dit jaar een viersterren status voeren en kunnen we ruiters nog meer bieden. Dat zien we ook terug in de startlijsten, waarop twintig ruiters van de wereldtop staan. Super mooi!” De mooie locatie, een fantastische sfeer, topamusement in combinatie met schitterende sport op wereldniveau, maakt CSI Ommen tot een toonaangevend paardensportevenement.

CSI Ommen: waar topsport, plezier en culinair genieten samenkomen
Twee weken voor aanvang van het EK springen in het Zweedse Gothenburg komen internationele topruiters naar de 8e editie van CSI Ommen. In het hart van het prachtige Vechtdal kunnen bezoekers, sponsoren en ruiters van 1 tot en met 6 augustus genieten van spectaculaire shows, amusement en topsport. En in het á la carte restaurant in het strodorp kunnen bezoekers terecht voor heerlijke gerechten uit het Vechtdal.

Meer informatie op www.csiommen.nl

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.