volop leesplezier voor kinderen in ommen

  Bibliotheek Ommen stelt een pakket van veertig nieuwe boeken samen, waar elk kind er in elk geval zes van leest. Meer mag natuurlijk altijd. Na het lezen maakt elk kind een top drie van zijn of haar favoriete boeken. Het winnende boek dit jaar is ‘ff offline’ van Jeff Kinney, een deel uit de serie van ‘Het leven van een loser’.

  Vrijdagmorgen 7 juli werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de theaterzaal van de Carrousel de einduitslag bekend gemaakt. Mimespeler en cabaretier Martin Forget nam de zaal daarna mee in een hilarisch optreden. Voor dertien kinderen was er een cadeautje, een luisterboek. Dat hebben ze verdiend door alle veertig boeken van de Kinderjury te lezen. Het zijn Marit van de St. Bernardus, Esther en Thomas van de Guido de Bres, Tiemen, Anne, Dani, Marloes, Maurice, en Muriël van het Koloriet en Janita, Kimiya, Marit en Sebastiaan van de Schakel.

  Op de foto’s nemen de kinderen hun cadeautje in ontvangst.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.