voetbaljeugd ozc en ovc 21 samen verder als jco

  Zaterdag werd de fusie gevierd met een spectaculaire ‘kick off’. Tja, het schijnt allemaal in het Engels te moeten tegenwoordig, maar het ging dus van start met een feestprogramma voor de totale jeugd. In de ochtenduren voor de pupillen en ’s middags voor de junioren.

  Een treurig hemeldek was de enige dissonant op deze verder zo feestelijke dag. Piepjonge en al wat oudere voetballertjes genoten van de onderlinge wedstrijdjes, allerlei spelletjes en struinde tussendoor wat rond op de markt. Frisdrank en ijsjes gratis. En ook fruit, al was dit meestentijds niet eerste keus, ondanks aandringen van menig ouder. Ondertussen liepen de voorzitters Michel Neppelenbroek en Willem van Wijngaarden her en der uitleg te geven of maakten zo maar een praatje. Jan Warmelink, clubicoon van OZC, vertelde dat het lastig is alle trainersposten te bezetten, maar het begin is er! Luid gejoel vanaf de waterglijbaan, waar na een aanloop wordt gekeken wie het verst komt.

  Pas laat in de middag liet de zon zich even zien en hopelijk is dit synoniem voor de samenvoeging. Natuurlijk, het ging niet altijd even soepel, maar de kogel is door de kerk. Brommen en omkijken heeft geen zin. Schouders er onder! Het is kijken naar toekomst en er het beste van maken. Met z’n allen!
  Later op de dag kwam Jan Smit, de juist afgezwaaide preses van Heracles nog even buurten en een praatje maken, of om in stijl te blijven, een peptalk houden. Ook was er een grote verloting, met gesigneerde shirts van ‘de grote jongens’ die een balletje trappen bij FC Twente en PSV. Geel, blauw, ach, het maakt de jeugd niet uit. Rode shirts? Wel zo mooi. Over een tijdje heeft geen jeugdspeler het over OZC of OVC ’21, maar is het, “waar ik voetbal? Bij JCO!”

  Info over de samenvoeging is te vinden op website www.jcommen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.