vierde lustrum voor raalte golf kampioenschappen

  Er is plek voor maximaal 66 deelnemers. Het toernooi begint om 13.00 uur, maar de deelnemers worden verzocht al om 12.00 uur aanwezig te zijn. Het toernooi wordt afgesloten met een diner. De organisatie stelt gepaste kleding op prijs.

  De kosten voor deelname aan deze dag, inclusief koffie/thee vooraf, een versnapering voor onderweg en een diner ‘s avonds, bedragen 57,50 euro. Aanmelding kan met een mailtje naar Raaltegolf@gmail.com. Vermeld hierbij de exacte handicap of GVB. Schriftelijke opgave is mogelijk bij J. van Dam, Torenvalk 25 8103 GJ, Raalte.

  De deelnamekosten dienen voor 1 september te zijn overgemaakt op NL96 INGB 0688 6810 26 ten name van J. Van Dam, onder vermelding van naam en exacte handicap of GVB. De organisatoren kunnen overigens nog wel wat versterking gebruiken. Opgave daarvoor is mogelijk via het eerder genoemde mailadres.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.