verrassend lemele 2017

  Deze dag kunnen de inwoners van Lemele, toeristen en andere belangstellenden een rondje Lemele doen; een fietstocht van ongeveer 11 km. langs diverse cultuur-historische attracties. Startend in de Schakel bij een expositie van ’t Lemels Arfgoed kan men vervolgens langs een negental bezienswaardigheden (met een informatieboekje en routebeschrijving) zoals de Saab-expositie met ook een tentoonstelling van voorwerpen van ’t Lemels Arfgoed, de natuurcamping en een tweetal boerenbedrijven.

  Aan de tocht is een puzzelopdracht voor kinderen verbonden. Aansluitend kan men dan nog de Oudhollandse markt bezoeken. Kortom: zet alvast de datum in de agenda!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.