Home / vermaak voor jong en oud op familiefestival wortelpop

vermaak voor jong en oud op familiefestival wortelpop

Brace en Vinchenzo, beiden bekend van onder andere The Voice of Holland, zullen hierbij aanwezig zijn. Ook Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival en de Kids top 20 zullen optreden. Daarnaast zullen er diverse voorstellingen zijn van onder andere Nijntje, Kikker van theater Terra en natuurlijk Bultje het konijn en zijn vrienden. Ook zal de Fiep-bus aanwezig zijn, die speciaal is gemaakt om de 100e verjaardag van Fiep Westendorp te vieren. In en bij deze bus kunnen kinderen spelletjes doen, tekenen, een foto laten maken en nog veel meer.

Daarnaast is er nog veel meer te beleven voor jong en oud op het festivalterrein. Johanneke Hagedoorn vertelt namens de organisatie: “We hebben vorig jaar genoten van een ontzettend geslaagd familie evenement en kijken uit naar 3 augustus. In samenwerking met kinderboekenschrijver en regisseur Mark Haayema hebben we een uitgebreid programma neergezet. Er zijn nog kaarten dus iedereen is welkom!”

Oorsprong Wortelpop
Wortelpop is een familiefestival dat volledig in het teken staat van muziek, entertainment, vermaak en gezelligheid. In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Door de ruimte op dit terrein zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van eten & drinken, muziek en entertainment.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website www.wortelpop.nl en bij de receptie van Beerze Bulten. De kaarten kosten voor kinderen €8,50 per stuk en €10,- voor volwassenen. De organisatie verwacht tussen de 2000 en 3000 bezoekers, veelal gezinnen met jonge kinderen.

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.