vechtgenoten jeugdkamp goes hollywood

  Voor deze jubileum editie hebben we een echt feestthema vol glitter en glamour gekozen: Hollywood. De stad van filmsterren, limousines en mooie films. Het hele programma kunnen we nog niet verklappen, anders is de lol eraf, maar je kunt er op rekenen dat er flink wat glamourmomenten zullen zijn. Oh ja,… één dingetje: Zaterdagavond staat in het teken van “Vechtgenoten got talent”. Dus vergeet niet je gitaar, balletjurk, gympakje of wat je ook nodig hebt om jouw talent te laten zien, in te pakken!

  Het jeugdkamp is voor kinderen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Ons begeleidend team is een groep van mensen die in hun dagelijks werk te maken hebben met kinderen en/of zorg, dan wel grote affiniteit hebben met deze doelgroep. Zij zullen er alles aan doen om voor de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving neer te zetten zodat ieder kind optimaal kan genieten van alles wat het kamp te bieden heeft.

  Lijkt het je leuk om een weekendje als een echte filmster te stralen schrijf je dan nu in voor het Jeugdkamp op 15,16 en 17 september, via jeugdkamp@vechtgenoten.nl
  kosten: € 30,- per kind. Elke volgend kind uit een gezin €25,-

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.