Home / vechtdal haringparty wederom een succes

vechtdal haringparty wederom een succes

Na afloop van de veiling heeft het bestuur van de stichting de cheque in ontvangst genomen uit handen van ladyspeaker Annemarie van Gaal en voorzitter stichting Vechtdal Haringparty Ron Nijhof. Bestuur Boodschappen Bus Vechtdal: “We zijn ontzettend dankbaar voor dit enorme bedrag. Met dit geld kunnen we onvoorstelbaar veel mooie uitjes voor ouderen organiseren. Fantastisch!”

Goede opbrengst veiling
De veiling van de haring ging volgens een Amerikaans veilingsysteem waarbij met kleine bedragen geboden kan worden en de bieders het bedrag betalen dat ze zelf extra bieden. Gezamenlijk hebben alle bieders 26.100 euro voor beide stichtingen in het Vechtdal bijeen gebracht.

Bestuur Vechtdal Haringparty trots
Ron Nijhof, voorzitter stichting Vechtdal Haringparty: “Samen met de andere vijf initiatiefnemers kijken we met trots terug op deze vierde editie van de Vechtdal Haringparty. Goede sfeer en interessante gasten als burgemeester Peter Snijders en Tweede Kamerlid Maurits von Martels op het podium. We mochten in totaal zo’n 350 gasten ontvangen onder het genot van heerlijk eten en drinken op een prachtige locatie.”

Samenwerken in de regio
Het bestuur van de stichting wil met de Vechtdal Haringparty de samenwerking tussen bedrijven uit de regio bevorderen, maar ook de contacten met de politiek verbeteren. Door krachten te bundelen wordt deze regio nog beter op de kaart gezet.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.