uitslagen hippisch nieuwleusen

  Babet Smudde is vrijdag naar Ruinerwold afgereisd en behaalde daar met haar pony Chelsea een mooie tweede plaats in het springen cat B/C met 73.5 stijlpunten.

  Lisa Kragt is zaterdag tijdens het mooie ponyconcours in Hoonhorst vierde geworden in  het springen klasse M/DE met haar pony Gucci.

  Isa Legebeke heeft met haar pony Inoa in de klasse B cat. CD dressuur in haar eerste proef 204,5 punten behaald, dit was goed voor een vijfde prijs. In de tweede proef haalde ze 202,5 ook met haar pony Inoa in de klasse B cat. CD, hiermee behaalden ze een vierde prijs.

  Wianne Huzen heeft een 6e prijs gewonnen met Georgia w. in het springen klasse BD.  Iris Huzen won met Tajo na een snelle barage een eerste prijs in de klasse LC. Zondag won Wianne Huzen met Femke w. een eerste prijs in de klasse MD op het concours in Noord Sleen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.