twee dagen slobberfeest in het begin van de bouwvak

  Donderdag staan de unieke Cover- en Top40 band LEAD! op het podium. De band heeft maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu.

  Ook komt Rene Karst langs op deze donderdag. De oer-Drentse zanger die vooral bekend is geworden met de hit ‘Liever te dik in de kist…’ presenteert een show met de vrolijkste Hollandse meezingers en zal het plein omtoveren tot één grote feestarena.

  Vrijdag presenteren de heren van Crystal Dream hun gloednieuwe show met moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De unieke stevige, strakke sound van de band staat garant voor kwaliteit!

  Podiumbeest Dilana Smith, al jaren een bekend gezicht in de regio, staat op deze editie van het Slobberfeest. Ze scoorde fantastische optredens tijdens ‘De Voice of Holland’. Ooit begon ze als frontvrouw van de band Cazmelion met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd Dilana enorm succesvol. Komt dat zien want Dilana rocks als nooit tevoren!

  Het Slobberfeest is het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten en is, op de eerste donderdag en vrijdag van de bouwvak.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.