top drie neemt afstand

  Maurice Wesdorp en Rik Ebben hadden 56 slagen nodig deze ronde en geven op die manier aan dat er met hun rekening gehouden moet worden als achtervolgers. Jan Willem van de Berg en Theo Otten hadden deze 57 slagen nodig en Tonnie Reimink 59 slagen. Wim van der Linde met 60 slagen en Gerrit Tempert met 61 slagen kregen ook nog punten voor het tussen klassement.

  Met 136 punten gaat in het strokeplayklassement Hans Strijkveen fier aan kop, gevolgd door Noël Shannon met 110 punten en Henri Duerink met 97 punten.

  In het stableford klassement gingen de tien punten naar Maurice Wesdorp en Rik Ebben door hun score van 39 stableford punten voor de 56 slagen. Maurice de schilder uit Raalte heeft nu een hcp van 4.6. Sushi restauranthouder uit Nijverdal, Rik heeft nu een hcp van 4.7 en zijn dus aan elkaar gewaagd. Hans Strijkveen en Jan Willem van de Berg scoorden 38 stableford en Henri Duerink 37 stableford, deze heren verlaagden dus weer hun hcp met 0.1 punt per punt boven de 36.

  Het tussenklassement stableford wordt aangevoerd door Rik Ebben met 97 punten en Maurice Wesdorp volgt met 91 punten. Hans Timmerman is de nummer drie met 78 punten. Voor de eindstand is zowel voor het strokeplay en stableford klassement de score van de best of 20 doorslaggevend van de 28 wedstrijden zijn er nu 17 gespeeld.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.