Home / theaterlessen en danslessen bij de jeugdtheaterschool ommen

theaterlessen en danslessen bij de jeugdtheaterschool ommen

Bij de jaarcursus theater voor kinderen van 8 t/m 12 jaar ligt de nadruk op acteren, met daarnaast aandacht voor zang en dans. Tijdens de lessen is er ook ruimte voor extra drama-oefeningen en uitstapjes naar andere theaterdisciplines zoals improvisatie, het maken van een videoclip of toneel-vechten. Werk met andere gemotiveerde kinderen een lesjaar lang aan een mooie voorstelling en speel deze uiteindelijk in de theaterzaal!

Tijdens de jaarcursus theaterdans voor kinderen van 8 t/m 12 jaar komen houding, lenigheid, coördinatie en spierversterking aan bod. Theatraal gebruik van de ruimte, presentatie, dansplezier en choreografie zijn belangrijke lesonderdelen. Door de kleinschaligheid van de danslessen is er veel persoonlijke aandacht.

Klassiek Ballet wordt aangeboden voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Spelenderwijs werken we met de kinderen aan de basishouding, bewustwording van het lichaam, ritmes, muzikaliteit, gebruik van de ruimte, het evenwicht te ontwikkelen en de spieren te versterken. Dansbeleving en plezier staan voorop!

Kom kennismaken in de Carrousel op 15 september voor de danslessen en op 22 september voor de theaterles. Kijk op www.jeugdtheaterschoolommen.nl voor de tijden en om je op te geven!

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.