saxenburgh groep tekent samenwerkingsovereenkomst ic netwerk

  In een netwerkorganisatie gaan de Saxenburgh Groep, Isala, Isala Diaconessenhuis, Gelre ziekenhuizen, Deventer Ziekenhuis, Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuis Groep Twente en Streekziekenhuis Koningin Beatrix kennis en expertise bundelen en uitwisselen. Dankzij het samenwerkingsverband worden patiënten zoveel mogelijk behandeld op een IC-afdeling van het vereiste niveau en maken ziekenhuizen beter gebruik van de beschikbare capaciteit op de IC-afdelingen.

  Refik Kaplan, Raad van Bestuur van de Saxenburgh Groep: “De Saxenburgh Groep maakt deze verbinding om de acute zorg in de regio te versterken en te behouden voor de toekomst.”

  De IC-afdelingen in de regio werken al langer samen, onder meer in de regionale bijscholing van intensive care verpleegkundigen en het vervoer tussen IC-afdelingen van de verschillende ziekenhuizen.

  Meer informatie: www.netwerkacutezorg.nl/ic-zorg-een-regionale-verantwoordelijkheid/

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.