Home / ruime meerderheid voor glasvezel in buitengebied vechtdal

ruime meerderheid voor glasvezel in buitengebied vechtdal

De Stichting Breedband Buitengebied Dalfsen heeft zich met Vechtdalbreed in Ommen en Nieuwleusen Synergie de afgelopen maanden hard gemaakt voor de komst van sneller internet in het gebied. Lange tijd was er strijd met aanbieder Communication Infrastructure Fund (CIF) over de prijs van glasvezel, maar in maart van dit jaar bereikten de initiatieven in Ommen en Dalfsen een akkoord met CIF.

De voorbereidingen voor het aanleggen zijn inmiddels begonnen. Binnen drie maanden wordt gestart met de aanleg, zodat volgend jaar een actief glasvezel netwerk beschikbaar is voor de percelen die zich nu hebben aangemeld.

Lees ook

De Brigittakerk is weer open

OMMEN – Sinds afgelopen Pasen is de Brigittakerk weer open. Voorzichtig begonnen de vieringen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.