ruime meerderheid voor glasvezel in buitengebied vechtdal

  De Stichting Breedband Buitengebied Dalfsen heeft zich met Vechtdalbreed in Ommen en Nieuwleusen Synergie de afgelopen maanden hard gemaakt voor de komst van sneller internet in het gebied. Lange tijd was er strijd met aanbieder Communication Infrastructure Fund (CIF) over de prijs van glasvezel, maar in maart van dit jaar bereikten de initiatieven in Ommen en Dalfsen een akkoord met CIF.

  De voorbereidingen voor het aanleggen zijn inmiddels begonnen. Binnen drie maanden wordt gestart met de aanleg, zodat volgend jaar een actief glasvezel netwerk beschikbaar is voor de percelen die zich nu hebben aangemeld.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.