Home / ruim 400 deelnemers bij zwemvierdaagse dalfsen

ruim 400 deelnemers bij zwemvierdaagse dalfsen

“De deelname is gelijk aan die van voorgaande jaren”, weet manager Henry Barkel. “Wij zijn blij dat drie trouwe ‘oud’ gediende, de heren Jan Boesjes en Arnold Mosterman en mevrouw Jutten, ook weer van de partij zijn. Zij namen aan alle 33 edities deel, een mooie prestatie!”

Aan het einde ontvingen alle deelnemers als beloning de verdiende medaille. De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Ongeveer de helft van de deelnemers neemt ook deel aan de Dalfser Triatlon: De Datrion spreekt vooral veel jeugdigen aan. Datrion is een gezamenlijk initiatief van wandelen, fietsen en zwemmen in de gemeente Dalfsen.“

De medewerkers van 0penluchtzwembad Gerner organiseerden tijdens deze zwem4daagse ook leuke activiteiten, zoals finale darten, finale penaltyschieten en waterspuiten met de brandweer. De ballonnen tovenaar had ook niet over belangtelling te klagen.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Lijsttrekkers D66 voor Dalfsen, Ommen en Hardenberg bekend

DALFSEN/OMMEN – De leden van D66 hebben voor de drie gemeentes in het Vechtdal de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.