Home / roy de witte nieuwe voorzitter ovkk

roy de witte nieuwe voorzitter ovkk

Roy de Witte is wethouder van de Gemeente Tubbergen. Daarvoor heeft hij als gemeenteraadslid gefungeerd. Leefbaarheid en vitaliteit van de kleine kernen zijn de rode draad in zijn bestuursactiviteiten. Een belangrijk onderwerp in zijn portefeuille is het programma Mijn Dorp 2030, waarin bewoners worden gestimuleerd en uitgedaagd om bij te dragen aan de toekomst van hun dorp.

Voor het signaleren van knelpunten in de dorpen en het geven van een eerste advies wordt het bestuur van de OVKK met extra leden uitgebreid. Van de bewoners wordt veel verwacht om hun dorp leefbaar te houden. Met de bestuurlijke versterking hoopt de OVKK onze gezamenlijke ambitie, uitdagingen en mogelijkheden beter dan ooit op de agenda te krijgen van provincie, gemeenten en samenwerkende organisaties.

Bij de OVKK zijn 120 plaatselijke belangenorganisaties, dorpshuizen en initiatiefgroepen aangesloten. Samen met haar leden en partners werkt de OVKK aan een duurzaam en leefbaar platteland. Dit gebeurt onder meer door het faciliteren van bewonersinitiatieven, zodat bewoners zelf met hun plannen aan de slag kunnen en projecten eerder van de grond komen. Daarnaast brengt de OVKK leefbaarheidsthema’s onder de aandacht van pers, politiek en beleidsmakers.

Tot de eerstvolgende ledenvergadering neemt Roy de Witte als kandidaat het voorzitterschap waar. Meer informatie: www.ovkk.nl.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.