Home / repair cafe hardenberg in de koppel

repair cafe hardenberg in de koppel

Heb je nog een apparaat staan, dat niet het bakje troost biedt wat je verwacht? Aarzel dan niet en zet het vast klaar voor deze datum. Wie weet, wellicht krijgt het nog een kans op een tweede leven. Functioneert het koffiezetapparaat naar wens, maar heb je misschien iets anders dat stuk is? Ook dan ben je van harte welkom. De vrijwilligers helpen graag met kleding, meubilair, fietsen, machines en apparatuur. Je steekt er zelf ook iets van op en dat is onvervangbaar. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hier worden weer materialen van gekocht voor het Repair Café Hardenberg.

Het Repair Café Hardenberg is te vinden op zaterdag 22 juli tussen 13.00 en 15.30 uur in De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Kijk ook eens op de website: www.repaircafehardenberg.nl. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.