Home / popfestival lilhill in luttenberg gayt sowieso door

popfestival lilhill in luttenberg gayt sowieso door

Perswoordvoerder Wiebe Alferink legt uit dat iedereen op het festival welkom is: “Zonde dat een collega festival waarschijnlijk niet doorgaat, maar we nodigen graag iedereen uit om feest te komen vieren in Luttenberg. Lil’Hill is een openminded festival dat al 19 jaar bestaat en jaarlijks allerlei slagen volk verwelkomt.”

De organisatie biedt bezoekers van de Lemelerveldse Gay Pride een speciale toegangsprijs aan van €10. “Al is die prijs voor iedereen hetzelfde, want onderscheid tussen mensen maken we natuurlijk niet,” verklaart Wiebe Alferink.

Dit jaar heeft het festival een nieuwe derde area gecreëerd die, indien de Lemelerveldse Gay Pride niet doorgaat, omgebouwd wordt tot gaybar. “Dan heb ik ook eindelijk mijn zin,” aldus Alferink.

Lil’Hill vindt in 2017 plaats op zaterdag 22 juli tussen pakhembeet 16.00 uur en 02.00 uur. Op de line-up staan onder andere The Dawn Brothers, Mooon, The Mighty Breaks, Beatz Freq en Vieze Vedi.

Meer info is te vinden op www.lilhill.nl. Het festival is ook actief op Facebook: www.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: www.twitter.com/LilHillFest.

Lil’Hill 2017
Met o.a. The Dawn Brothers, Mooon, The Mighty Breaks, 90s door Leon B
Zaterdag 22 juli 2017
Kaarten: €10 (en alleen aan de dagkassa te verkrijgen)
Aanvang 16.00 uur

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.