Home / poll terugkerende syriegangers

poll terugkerende syriegangers

Over terugkerende Syriërgangers wordt al een lange tijd gediscussieerd. PVV-leider Geert Wilders pleit voor het preventief opsluiten van terugkerende Syriëgangers. Premier Mark Rutte stelde zelfs tijdens het RTL-verkiezingsdebat dat wat hem betreft terugkerende strijders ‘beter konden sneuvelen dan terugkeren’. Wij zijn benieuwd wat onze lezers vinden van dit complexe vraagstuk.

[poll id=196]

Genderneutrale toiletten
Zijn mannen- en vrouwentoiletten eigenlijk nog wel van deze tijd? Steeds meer publieke gebouwen hebben genderneutrale toiletten. Daarnaast zou het een goede manier zijn om de wachtrijen voor vrouwentoiletten te verkorten. Dit probleem speelt zich voornamelijk af bij uitgaansgelegenheden, festivals en concerten. Volgens Vlaamse onderzoekers moeten vrouwen 6 minuten en 19 seconden wachten voor de toiletten. Mannen zijn daarentegen al na elf seconden aan de beurt.

Wij vroegen onze bezoekers naar hun mening omtrent de genderneutrale toiletten. Het bleef een lange tijd spannend, maar uiteindelijk bleek een nipte meerderheid het ‘eens’ te zijn met de stelling.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.