Home / pluimveebedrijf visscher onze eieren niet vergiftigd

pluimveebedrijf visscher onze eieren niet vergiftigd

Pluimveebedrijf Visscher laat weten: “Vanmorgen was het even schrikken met deze krantenkop, een verboden middel om bloedluis te bestrijden is bij enkele pluimveehouders in de eieren gevonden. Daarom vinden wij het belangrijk u in te lichten hoe wij, en een groot deel van de pluimveehouderij bloedluist bestrijd.

Voor dat onze kippen in de stal komen word door een gerenommeerd bedrijf Silicium poeder op het stal interieur gespoten. Silicium is een van de meest voorkomende stoffen in de korst van de aarde. In zijn pure vorm heeft het super absorberende eigenschappen. Het is een volledig natuurlijk middel op bloedluis te laten uitdrogen, En zorgt er zo voor dat de kippen geen last van deze parasiet krijgen. Silicium of ook wel diatomeeënaarde is absoluut niet giftig. Dat betekent dat u met een gerust hart de eieren kunt eten.”

Lees ook

Strijd tussen tollen Dalfsen en Ommen

DALFSEN/OMMEN – Om vanuit Ommen via het Laar in Vilsteren te komen, moet de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.