Home / paardrijders uit oudleusen presteren goed op de kampioenschappen

paardrijders uit oudleusen presteren goed op de kampioenschappen

Merel Kuiper heeft met haar pony Dailan du Bois meegedaan aan de kringkampioenschappen in Slagharen afgelopen zaterdag. Ze heeft hier een super prestatie neergezet door zich te kronen tot kringkampioen in de klasse Z1. In de eerste proef had ze 215.5 punten (63.4%) en in de tweede proef behaalde ze een prachtige score van 241.5 punten (71%).

Vyron van Eijk deed met haar pony Sulaatik’s Magic in het B springen. Het eerste parcours sprongen ze foutloos rond en waren de 74 stijlpunten goed voor een zesde prijs. Het tweede parcours bleven ze ook foutloos, wat een tweede prijs opleverde.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.