Home / paardenpicknick met paardencoach bij t olde manegepeerd

paardenpicknick met paardencoach bij t olde manegepeerd

Om 11.00 uur gaat een groep paarden naar buiten en aansluitend geeft Ine haar paardencoaching. Om 14.00 uur geeft zij opnieuw haar speciale kennismaking met de paarden. Paardencoach Ine Ruijfrok neemt je mee de kudde in voor een speciale kennismaking met de paarden en hun ‘gebruiksaanwijzing’.

Tijdens de dag is het mogelijk om je in te schrijven voor een Mini-Coach sessie met paard van vijftien minuten. Kosten hiervan zijn €5,00 euro. Dit komt ten goede aan ’t Olde Manegepeerd. De koffie en de warme hap staan klaar. Ook is de manege een inzamelpunt van kleding, inkt cartridges en frituurvet.

Lees ook

Geen publiek bij Dodenherdenking

OMMEN – Met het leggen van kransen, bloemen en het spelen van The Last Post, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.