Home / paarden en ponymarkt in balkbrug

paarden en ponymarkt in balkbrug

Er zullen in alle vroegte weer tientallen, met name pony’s en veulens worden aangevoerd door zowel handelaren als particulieren. Dit kan gratis en zonder verdere aanmelding. De ervaring heeft ons geleerd dat het grootste aanbod in de vroege ochtend is.

De markt is niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van paarden en pony’s, maar ook zeer zeker voor kinderen. Drankjes en snacks zijn tegen redelijke prijzen verkrijgbaar en de entree is zoals altijd weer gratis. Wees er vroeg bij want om half elf is alles weer afgelopen.

Lees ook

Zwerfafval ruimen bij melkveebedrijf Koonstra

OMMEN – Aan de oproep in deze krant enkele weken geleden, om als vrijwilliger boeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.