Home / openlucht sing in op kerkplein in dalfsen

openlucht sing in op kerkplein in dalfsen

De samenzang wordt ondersteund door o.a. Marjolein Dekker, Joke van Lenthe en Els Sikkema. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Jenny ten Klooster (dwarsfluit), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Bas Jansen (drums).

Kinderen mogen weer vooraan meezingen met de kinderliederen. Iedereen is van harte uitgenodigd deze openlucht Sing-in mee te maken. Het begint om 16.30 uur en na afloop is er koffie, thee en limonade. Er is een beperkt aantal stoelen; neem zo mogelijk een stoel mee. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Grote Kerk.

Lees ook

Lezing Groei en Bloei in de Carrousel

OMMEN – Op 19 oktober is er in de Carrousel een lezing van Caroline Dekker, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.