opening ommer bissingh evenementen

  Nieuwe partner tijdens de Ommer Bissinghdagen zij Horeca Uit in Ommen, HVO (Handels Vereniging Ommen), Helemaal Ommen Hart van het Vechtdal en het Vechtdal College Ommen.

  Hier zal wederom de enige echte traditionele Bissingh Bel geluid worden ter ere van de opening van de jaarmarkt en onze bedoeling is ook om de samenwerking te laten zien in Ommen.
  Dit jaar willen we proberen om met vrijwilligers (o.a. met m.m.v. Jongeren Centrum Punt, jeugd van OZC, OVC en JCO (Jongeren Combinatie Ommen) en het Vechtdal College), ook in het kader van maatschappelijke stage, onze mensen uit diverse verzorgingshuizen etc., mensen die moeilijk ter been zijn en/of rolstoel afhankelijk zijn op de markt bijeen te brengen voor een heel gezellig avondje muziek en plezier.

  Dit jaar zal de bel worden geluid door de waarnemend burgemeester Bas Verkerk, de voorzitter van de Ommer Bissingh, Dick Dunnewind, m.m.v. 2 spelers van het G-Voetbal Ommen, 2 spelers van JCO en 2 leerlingen van het Vechtdal College Ommen.
  Lijkt het jou nou ook leuk om hieraan mee te helpen laat het ons dan snel weten en stuur even een mail naar: algemene-organisatie@ommerbissingh.nl 

  Het programma:

  19.30 uur – 20.15 uur: Band Tis Nix (bekende liedjes voor onze senioren)

  20.15 uur: Opening en luiden van de Bissingh bel

  20.45 uur – 22.15 uur: Band RUV (band voor onze jeugd/jongeren)

  Een oude leus, behorende bij de Ommer Bissingh, was ooit:
  “ IN DROMMEN NAAR OMMEN!! “
  Daarom nodig ik u allen van harte uit om met de opening, de Bissingh jaarmarkt en alle dagen waarop de Bissingh Evenementen worden georganiseerd dit dan ook te doen.

  Meer foto's