open brief jan kortman

  Aan alle Ommenaren,

  Ik schrijf dit omdat de historische clubs CCO en Oll Ommer de traditie van het inluiden van de Bissinghbel aan de vooravond van de Ommer jaarmarkt over boord hebben gegooid. Het bestuur van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen heeft de Klokkenstoel bij molenaar Anton Wolters uit de schuur gehaald zonder toestemming. De Bissinghbel hoort eigenlijk thuis in het Streekmuseum. Nu de opening van de Bissingh op maandagavond 10 juli plaatsvindt op de Markt heb ik, met pijn in mijn hart, besloten te stoppen met het inluiden op de wijze als voorgaande jaren. Ik wil de Ommenaren die er ook altijd bij waren bedanken. Toch jammer dat weer een mooie traditie in Ommen op deze wijze is gesneuveld.

  Jan Kortman, Ommen

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.