ongeluk op truckfestijn in balkbrug

  Dat meldt RTV Oost

  Het slachtoffer is gewond geraakt aan hoofd en schouder. Voor de zekerheid is een traumahelikopter geland, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig. Hoewel niet exact duidelijk is wat er is gebeurd, heeft de eigenaar van de attractie gehoord dat iemand uit een hijsbak is gevallen nadat ‘er iets gescheurd is’.

  De attractie is van evenementenbureau Action Events uit Heemstede. De eigenaar is onderweg vanuit Haarlem naar Balkbrug om zich op de hoogte te laten stellen van het ongeval. Ook de organisator van het Truckfestijn bevestigt het ongeval, maar is op dit moment te aangeslagen om een eerste reactie te geven.

  Drop Zone
  De bewuste attractie: de Drop Zone, stelt deelnemers in staat om van een twintig meter hoogte een vrije val te beleven. Het speciale valblok, met een magneet-techniek, zorgt ervoor dat de deelnemers op tijd afgeremd worden voor een veilige en zachte landing. Deze Drop Zone wordt uitgevoerd vanuit een vijfmansbak die aan een kraan is bevestigd.

  Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren en er behoefte aan hebben, wordt slachtofferhulp aangeboden op het terrein.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.