Home / ondernemers ommen balen van gesloten parkeerplaats op eerste bissinghdag

ondernemers ommen balen van gesloten parkeerplaats op eerste bissinghdag

De Ommer Bissingh begon maandagavond met het traditionele luiden van de bel. Zoals gebruikelijk is het op de daaropvolgende dinsdagochtend tijd voor de paardenmarkt en de jaarmarkt. Het massaal toegestroomde publiek kan echter geen gebruik maken van de nieuwe parkeerplaats. In plaats daarvan zijn de bezoekers gedwongen hun auto te parkeren bij De Dante en in de woonwijken.

De gemeente Ommen laat weten dat het de uitvoerder opdracht heeft gegeven om de blokken te verwijderen. Dit zal zo snel mogelijk gebeuren. De woordvoerder wilde niet ingaan op de vraag hoe het kan dat de blokken er dinsdagochtend nog stonden.

Update 11.01: De blokken zijn verwijderd en de parkeerplaats is open voor gebruikers.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.