Home / ommer molens te zien op expositie tijdens ommer molendag

ommer molens te zien op expositie tijdens ommer molendag

Totaal kwamen 29 inzendingen binnen. Alle vijf molens in de gemeente Ommen werden op foto gezet. De drie mooiste inzendingen die in aanmerking komen voor een prijs, zijn gevallen in de categorie “Konijenbeltsmolen”. Deze molen aan de Zwolseweg is in de fotowedstrijd het meest gefotografeerd en wordt gezien als de meest prominente molen die het stadsgezicht van Ommen bepaalt.

Volgens de jury zijn alle inzendingen het waard om te worden geëxposeerd. Alle foto’s krijgen dan ook een plek in de expositieruimte in de Konijnenbeltsmolen en zijn voor iedereen gratis te bekijken tijdens de Ommer Molendag van 10 tot 16 uur. Die dag zijn alle molens open. Winnaar werd Sylvain Poel. Tweede werd Willemien van Lenthe en derde de foto van Hennie Wolters.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.