Home / officiele opening ommer molendag

officiele opening ommer molendag

Tijdens de Ommer Molendag is in de Konijnenbeltsmolen het resultaat te zien van de inzendingen van de fotowedstrijd “Wie fotografeert de Ommer molens het mooist”. Bovendien is in de Konijnenbeltsmolen de expositie “Kunst onder de Wieken” te bewonderen.

Programma Ommer Molendag

09.30-10.00 uur: inloop met koffie op de boot bij Rederij Peters, Zwolseweg 10.00 uur: officiële opening in de Konijnenbeltsmolen door Ko Scheele, wethouder gemeente Ommen 10.00 – 16.00 uur: Besthmenermolen, Hammerweg: dorsen, broodbakken, draaiorgel en markt Konijenbeltsmolen, Zwolseweg: foto expositie en Kunst onder de Wieken Molen Den Oordt: houtzagerij, oude ambachten en gratis museumbezoek Molen de Lelie, Molenpad: pannenkoeken, ritjes paard en wagen De Vilsterse Molen, extra activiteiten

De officiële opening van de Ommer Molendag is zaterdag 5 augustus 2017 bij de Konijnenbeltsmolen aan de Zwolseweg 5 in Ommen.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.