nieuw in ommen anandien lunch and kado

  De winkel is sfeervol ingericht en biedt een prachtig uitzicht op de Kerkstraat en het kerkje. “Wanneer u trek heeft in een heerlijk dik gesneden tosti, knapperige panini, home made taartje of vers gebakken belegd broodje, bent u van harte welkom! Het is ook mogelijk om broodjes en koffie mee te nemen” aldus Anja en Inneke.
  De twee zussen ondernemen al meer dan twintig jaar samen in de horeca. “We komen uit Zoetermeer en hebben daar een café gerund, in 2009 hebben we een hotel naast de Efteling in Kaatsheuvel gekocht en hebben daar met plezier gewerkt. Tijdens vakanties hebben we Ommen ontdekt. We zijn voor de sfeer en gezelligheid van het centrum gevallen, met de mooie oude pandjes, pittoreske straatjes en de vriendelijke mensen.
  We hadden de eerste keer dat we in het centrum kwamen meteen een goed gevoel. Hier willen we een winkel en lunchroom openen! In de Bermerstraat is het goed vertoeven met leuke winkeltjes en lekkere restaurantjes, zeker een straatje om niet te missen wanneer je in Ommen bent. Na vier maanden verbouwen hebben we er een hele mooie winkel/lunchroom van kunnen maken waar we trots op zijn.”
  U bent van harte welkom Bij An & Ien!

  Bij An&Ien Lunch&Cadeau
  Bermerstraat 13a 7731 CZ Ommen
  www.bijanenien.nl

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.