Home / negende editie explosion festival wordt weer vlammen

negende editie explosion festival wordt weer vlammen

Nog een aantal gelimiteerd early-birds tickets zijn voor 7,50 Euro (exclusief service fees) te koop via de website www.explosionfestival.nl/tickets. Ze kunnen ook in alle Primera winkels in NL, dus ook die bij jou in de buurt, bemachtigd worden. De deurprijs aan de kassa dit jaar is 15,00 Euro.

#Explosion2017 gaat verder waar de vorige editie eindigde, zoals altijd eigenlijk. Zaterdag 22 juli zal op de Voormars in Ommen, de meest te gekke dance en dj-acts van dit moment worden getoond. Ook regionaal talent bieden we een podium. Uiteraard ‘trapped’ het dj-duo Mister Fuzz & Delight, resident dj’s van Explosion Festival, samen met de local dj’s het feest af. Daarna wordt het één groot dance-feest met verschillende muziekstijlen; zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel meer.

Explosion combineert jaarlijks namen van de gevestigde orde met lokaal talent. Al vanaf de eerste editie geeft het festival op het podium en de regionale radio extra aandacht aan jonge artiesten uit de regio. Hierdoor staat het zomerse dance festival altijd garant voor een geweldige line-up met uiteenlopende acts uit de EDM en house scene. Dit jaar zijn de regionale dj’s Whomadehouse, Jabbens en Yedai. Zij gaan de ‘party’ losgooien en opwarmen voor de headliners!

En dan de line-up van 2017. De dikste en vetste tot nu toe. Niet alleen Giocatori is terug, maar ook Mr. Polska komt voor de tweede keer in Explosion’s geschiedenis het feestje oplaaien tot grootte hoogtes. Ook de razend populaire eclectic, moombathon en edm dj Dave Roelvink is van de party . Als klapper op het feest staat MENTAL THEO met een special 90’s house set. Dat wordt vlammen!

Voor meer informatie hierover, houd de site www.ExplosionFestival.nl en de social media kanalen www.Facebook.com/Explosion.Fstvl en www.Twitter.com/Explosion_fest in de gaten.

Tot zaterdag 22 juli 2017 bij EXPLOSION FESTIVAL met DE DIKSTE LINE-UP OOIT!

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.