muzikanten van crescendo ommen gediplomeerd

  Het A-diploma voor blazers werd behaald door Jort Steen (trompet). Ilse Bakker (hoorn) en Marije Damman (Klarinet) slaagden voor hun B-diploma. Manon Mensink slaagde voor haar C-diploma op dwarsfluit. Bij de slagwerkers behaalden Anouk Mensink en Bart Bakker (melodisch slagwerk), Ruben Grootemarsink, Yarick de Lange en Donna Minkjan (ongestemd slagwerk) het A- diploma. Wouter Hofstee en Tjeerd Getkate (ongestemd slagwerk) haalden hun B-diploma.

  Harmonieorkest en malletband van Crescendo waarderen de vooruitgang van hun leerlingen en wensen ze een mooie muzikale loopbaan toe. Crescendo oefent maandag altijd met de blazers van 18.00 uur (jeugd) tot 21.30 uur (harmonieorkest) en met de slagwerkers op dinsdag van 18.30 uur (jeugd) tot 21.30 uur (malletband).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.