montmartre in het centrum van ommen

  De organisatie van dit schilderachtige evenement is in handen van Stichting Vechtdalkunsten. Wethouder Ko Scheele verricht om 13.00 uur de openingshandeling.

  Vrijwel alle kunstdisciplines zijn aanwezig: schilderen, portrettekenen, beeldhouwen, keramiek, houtsnijkunst, glaskunst en sieraden. De kunstenaars zijn aan het werk, hebben ook werk meegenomen en willen graag vertellen wat hen boeit. Vanzelfsprekend is het werk ook te koop.

  Om de sfeer compleet te maken is er live muziek. Deze middag is er ook koopzondag en natuurlijk is de pop up gallery in de Kerkstraat dan ook geopend. Daar is een overzichtstentoonstelling te zien van kunstenaars, die meedoen aan Kunstroute Ommen in het laatste weekend van augustus.

  Foto’s: Dook van Gils

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.