kinderdag festival op de vecht met workshops en bultje musical

  Vrijdag 25 augustus staat helemaal in het teken van kinderworkshops, de musical ‘Bultje gaat naar de Maan’ en een optreden van de Vechtdal College Bigband. Tijdens de Kinderdag geeft het animatieteam van camping de Beerze Bulten de hele dag door workshops op de oever van de Vecht. De kinderen leren een dans of een lied, of maken (een deel van) een kostuum of decorstuk. Alle kinderen die overdag meedoen met de workshops mogen ’s avonds als echte musicalsterren meespelen in de musical, die wordt gespeeld op het grote, overdekte, drijvende podium op de Vecht door de musicalcast van de Beerze Bulten.

  De kinderen worden overdag in groepen verdeeld. In totaal is er plaats voor zo’n kleine honderd kinderen. Na de generale repetitie rond 16.00 gaan alle kinderen naar huis om te eten. Aan het begin van de avond worden alle kinderen terug verwacht. Ze worden dan geschminkt en klaar gemaakt voor hun optreden in de musical.

  In de vrolijke jeugdmusical ‘Bultje gaat naar de Maan’ beleeft Bultje beleeft samen met al zijn vriendjes superleuke avonturen, dus kom allemaal kijken! Het publiek kan vanaf de tribunes op de oever van de Vecht voor Hotel De Zon genieten van de musical en de rol die de kinderen daarin spelen.

  Ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil je meedoen met de workshops en meespelen in de musical? Geef je dan op via de website www.festivalopdevecht.nl. Het belooft weer een vrolijk en spetterend spektakel te worden, dus wacht niet te lang, want VOL = VOL!

  Voorafgaand aan de musical is er een geweldig optreden van de Vechtdal College Bigband. Aanvang 19.30 uur. Kijk voor het aanmelden voor de workshops, kaartverkoop en meer informatie over het Festival, de Kinderdag en alle andere activiteiten op de website.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.