Home / judo sambo en jiu jitsu in de buitenlucht bij emsland

judo sambo en jiu jitsu in de buitenlucht bij emsland

Zo’n 120 judoka’s, samboka’s en jiu-jitsuka’s kwamen in actie op de mat in de verschillende leeftijds-, gewichts- en niveauklasses. Het bleek een erg sportief toernooi en iedereen was blij met de behaalde bekers en/of medailles.

Hieronder de clubkampioenen Judo van 2017:
Amy Boezelman, Colin Tap, Jesser Hekman, Jan Treur, Christian Willems, Daan Stobbelaar, Yara Noeverman, Sanne Stobbelaar, Bjorn Stobbelaar, Sven Naafs, Marit van der Vegt, Joost Kosters, Connor Sluiter, Jelle Kamphuis, Janiek Scholten, Tim Kremer, Nina Kleinjan, Russell Sluiter, Cem Yasarbas, Ruben Reefhuis, Niek Lamberts, Lars Brinkhuis en bij de veteranen Marcel Haasjes.
Bij de Sambo werden Connor Sluiter, Lindy Zandman, Lars Brinkhuis en Ruben Drost clubkampioen.

Tijdens de wedstrijden Jiu-Jitsu moesten de deelnemers in tweetallen een kata (series aanvallen en verdedigingen) aan de jury laten zien. Voor het uitvoeren kregen zij punten. Jarik Hallink en Mike Klepke kregen de meeste punten en werden daardoor clubkampioen Jiu-Jitsu.

Ook eens judo, sambo of jiu-jitsu proberen? Kom dan eens langs bij Sportcentrum Emsland in Ommen of Sportcentrum Mostert in Den Ham.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.