jubilerend sv dalfsen organiseert reunie in feestweek

  De reünie vindt plaats op zaterdag 2 september. Initiatiefnemer Bennie Offenberg is al druk bezig geweest om zoveel mogelijk oud-leden te benaderen. Het is echter onmogelijk om iedereen persoonlijk te bereiken. Daarom doet SV Dalfsen een algemene oproep aan alle oud-leden: Geef je op voor de reünie! Wie oud-leden van SV Dalfsen kent, voor wie de reünie interessant kan zijn, wordt verzocht hem/haar hierover te informeren.

  Op 2 september start de reünie om 14.00 uur in de feesttent op Sportpark Gerner. Onder het genot van een hapje en een drankje halen de SVD’ers van vroeger herinneringen op uit de roemrijke geschiedenis van de vereniging. Aansluitend vindt om 17.00 uur het jubileumduel plaats tussen Dalfsen 1 en SC Hörstel.

  Opgeven voor de reünie kan bij Bennie Offenberg via b.offenberg@home.nl of 0529-432256.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.