Home / hippisch nieuwleusen mooie resultaten van lynn nijenhuis

hippisch nieuwleusen mooie resultaten van lynn nijenhuis

Isa Legebeke heeft vorige week mee gedaan aan de kringkampioenschappen in Slagharen. In de klasse B cat. D/E behaalde ze met haar pony Inoa een vijfde prijs door een foutloos rondje te rijden met 76 stijlpunten en mag door naar de Regio Kampioenschappen

Kirsten Bouwhuis heeft met haar pony L’Esperanza een zesde plaats weten te behalen tijdens de kringkampioenschappen afgelopen zaterdag in Slagharen. Ook zij mag op 29 juli deelnemen aan de Overijsselse kampioenschappen in het springen categorie DE/B.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.