Home / grote drukte tijdens eerste blauwe bogendag

grote drukte tijdens eerste blauwe bogendag

Het zat mudje vol met grote en kleine aanbieders al moest men naar het thema wel even zoeken. De dag bracht niet alleen de braderie en de rommelmarkt, maar ook veel muziek en gezelligheid. Voor de allerjongsten waren er de draaimolen en de springkussens. Ook de diverse horecagelegenheden deden goede zaken.

Bijzonder was dat de tap van Jaap en Diny weer vanouds draaide. De amateur serveersters en obers, lid van Team 29, serveerden voor het goede doel van de KWF Samenloop voor Hoop, een 24-uurs wandeltocht, die wordt gehouden in het weekeinde van 22 september. Op het Burgemeester van Bruggenplein was een Oldtimershow. s ’Avonds was er een groots optreden op een podium bij de Grote Kerk.

Komende vrijdag, tijdens de tweede Blauwe Bogendag, is het thema ‘Ambachten en streekproducten’ en er is een show van oude tractoren.

Lees ook

Trainersduo bij USV

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen maakte op de online nieuwjaarsreceptie de opvolgers van trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.