gratis kookworkshop overheerlijk

   De organisatie zorgt voor de lokale producten. Maar het is ook mogelijk om zelf ingrediënten mee te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groenten of kruiden uit je eigen (moes)tuin of een echte specialiteit uit jouw streek. Daardoor kun je jouw soep of salade uniek maken!

  Zowel kinderen vanaf acht jaar als volwassenen kunnen kosteloos meedoen. De kinderen moeten wel onder begeleiding komen van een ouder.

  De gemaakte soepen en salades doen mee in de wedstrijd. Zodra jouw gerecht klaar is, zet je het op de foto. De foto’s en recepten worden kort na de workshop via JIJ&Overijssel gedeeld en kunnen geliked worden. De tien deelnemers met de meeste stemmen komen terecht in de top 10. Deze worden tijdens het Provincie Festival op zaterdag 9 september (van 14.00 tot 16.00 uur) opnieuw gemaakt en door een vakjury beoordeeld.

  Het adres van Hoeve Bosman is Posthoornweg 38, 7781 PK, De Krim. Wie wil weten hoe de ingrediënten voor de soepen en salades worden gemaakt kan een wandel en vijf fietsroutes langs boerderijen in Overijssel maken. Bezoekers kunnen dan kennis maken met het vakmanschap van de Overijsselse boeren en de kwaliteit van hun producten. 

  Kijk voor meer informatie over de kookworkshop op www.overheerlijk.nu.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.